Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti csináltatok ilyen ‘cseret’ a párotokkal?
Csere alatt most telefon cserét értek
Szóval egy X ideig (mondjuk 1-2 óra) telefont cseréltek és mindketten belenézhettek a másik telefonjaba (már ha akartok), azt nézhettek, amit akartok, esetleg annyi kikötéssel, hogy a hívásait nem vehetitek fel és üzenetre se valaszolhattok
Megbiznatok ennyire a párotokban, hogy odaadjatok neki a telefonotokat?
Vagy azért előtte letorolnetek ezt-azt róla?
Ha cserélni nem is szoktunk, de nekem jobb készülékem van mint barátnőmnek.
Az ő arca is bevan olvastatva az én telefonomba így bármikor feloldhatja és nézegethet mémeket az instámon stb.
Nincs mit rejtegetnem a barátaim pedig ismeri. Ha beleles az üzeneteimbe mert nagy a kísértés a telefonommal a kezében akkor a szíve joga. Engem sosem háborított fel ez a dolog annyira mint ahogy itt páran felhördültek.
Annyian írjatok hogy nem, de igazából szerintem ez is mint minden más emberfuggo. Engem pl nem érdekelne ha megnézné a telefonom a tudtom nélkül. Ennek a telefonos dolognak nem tulajdonítok nagy jelentőséget.
Mi folyton használjuk egymás telefonját, de csak játékok miatt.
Ha valami olyat akarnék megnézni akkor szolnék neki. Szerintem ebben nincs semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!