Mikor csináltatok először esti programot a párotokkal a baba nélkül?
Mi pont tegnap este voltunk először! 4 hónapos lesz a jövő héten és anyatejes. De csak moziban voltunk. Olyan estét még nem tudnék csinálni, ahol iszunk is, mivel Én szoptatok.
Ha tápszeres is lenne 3-4 óra hosszánál tovább nem bírnám ki nélküle:-)
Már a film közepén azon gondolkodtam, hogy vajon mit csinál a drágám:-)
Mi 2.5 hónapos korában mentünk el először (és eddig utoljára) baba nélkül, szórakozni, egy koncertre. Jó volt, de azóta úgy elrohant az idő, hogy még nem szerveztünk hasonlót, de jó lenne. Szerintem fontos, hogy egymással is törődjetek, menjetek csak nyugodtan :)
Egy 6.5 hónapos kisfiú anyukája
Majdnem minden este :o)
8 hónapos a lányom, még egyszer sem voltunk nélküle sehol, nem nagyon van aki vigyázzon rá, és nem is nagyon hagynám itt. Itthon viszont mindíg van program esténként ha Ő már alszik. Társasjáték, kártya, kockázás(magnum erotic) és a folytatás... nekünk így megfelel, jól érezzük magunkat és el sem kell menni itthonról. Napközben horgászat, foci ahová együtt megyünk, lányom is szereti mind a kettőt és legalább friss levegőn van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!