Anyukák akiknek nincs/nem volt tejük és a baba nem fogadta el a tápszert, mit csináltatok?
Másik tápszert kell megpróbálni. Neki még szüksége van a tejalapú étkezésre, és tejtermékekkel még nem pótolhatod, majd csak 8 hónapos kortól (túró, sajt, joghurt, kefir).
Milyen tápit próbáltatok?
Ezek a cuccok sz..t se érnek.
Tényleg igaz, amit a LLL oldalán írnak, hogy két napra bújj össze a babával az ágyban, csak szoptass, meg aludjatok és nőni fog a tejmennyiség.
Kicsit többet kell mellre tenni, és elég lesz neki.
Lassan elkezdhetsz hozzátáplálni is, ha nem ízlik neki a tápszer.
Hogy próbáltad, cumisüvegből? Esetleg próbáljátok meg kicsit sűrűbb tápszerrel, kanállal kistányérból. Menni fog mindenhová, de a pocakba is jut. :)
Van olyan tejpép is, azt hiszem, ami már négy hós kortól adható.
Azért, mert alapból HA-sat írnak fel a dokik, ha van allergiás a családban, ha nincs.
Nálunk 1,5 hónapos korától sima tápszert voltam kénytelen adni a kisfiamnak, mert HA-sba hiába raktam cukrot, vaníliáscukrot, gyümilevet, sehogy nem akarta meginni. Váltottunk simára, és gond nélkül megitta.
Akkor mondjuk meg lettem volna lőve, ha allergiás, mert akkor nem tudom, mit tettem volna... akkor biztos Sinlacoztunk volna. De nem volt gond hála égnek.
Szerintem próbáljatok ki valamilyen sima tápit, és azzal biztos nem lesz problémátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!