Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináltatok, mikor cumizav...

Mit csináltatok, mikor cumizavaros lett a baba?

Figyelt kérdés
3 hónapos a pici, 4 hete kap tápszert is pótlásként cumisüvegből, de minden étkezéskor először cicit kapott. Ma reggel már elsőre nem volt hajlandó elfogadni a mellet (pedig nagyon tele volt), ill. csak akkor, ha előbb "becsaptam" 1-2 korttyal a cumisüvegből. Ma reggelre lett ez a drasztikus helyzet, előjelei viszont már az utóbbi napokban kezdtek lenni. Nagyon el vagyok keseredve!!!
2011. márc. 20. 09:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha továbbra is cumisüvegből kapja a tápszert (és nem pohárból vagy szoptanítból) akkor nem fogtok kikeveredni a cumizavarból sehogy.
2011. márc. 20. 09:48
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Te ne add fel, Én is sokáig próbálkoztam, de sajnos napi 7x fejek, és cumisüvegből adom neki.

csak azért adtam Én fel, mert borzasztóan megviselt lelkileg...

De mostmár bánom, mert napi 7 fejés...ne tudd meg, tök kész vagyok.

Már 7 hós, és még mindig kelek éjjel 2x, és fejek fél órát, ahelyett, hogy kértem volna segítséget vkitől, és most lehet hogy 5 perc alatt kiszopizná, és aludhatnék...

ezt a kérdést Én írtam ki annó:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szopta..

sok sikert!

2011. márc. 20. 10:36
 3/7 A kérdező kommentje:
És miért nem lett eredményes a próbálkozás?
2011. márc. 20. 10:58
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát mert pohárból, kanállal nem ment az etetés, és így belekerültünk a 22es csapdájába.

Ne, szívta, vagy csak keveset, utána le kellett fejjem, azt csak cumiból itta meg.

Meg minden egyes szopi után bőgtem, mert ordított, kapálózott, nem akart szopni, elutasított, és ezt olyan rosszul éltem meg, hogy elkezdett apadni is a tejem. Így abbahagytam a próbálkozást, és fejek. :-(

2011. márc. 20. 12:38
 5/7 A kérdező kommentje:
Sajnálom a helyzeted, sok lelkierőd van viszont. Köszönöm a választ. Utóbb sikerült kicsimnek megint cicilnie, de nem tudom hogy lesz tovább, mert nálunk még az a gond ugye, hogy nincs elég tejem, és nem tudom, hogy fogom "megszaporíttatni" vagy pohárból tápszert adni (kanalas etetés se ment a múltkor, mert csak ordított); én se bírom azt nézni, hogy éhen sírjon :( és lelkileg engem is minden nagyon megvisel, rögtön kiborulok mindenen :(
2011. márc. 20. 13:14
 6/7 anonim ***** válasza:

nálunk az elején tápszert kapott, mert intenzíven volt 10 napig, ott nem nagyon tudtam szoptatni, mikor hazajöttünk, kínszenvedés árán átszokott cicire. de vsz nekem könnyebb volt, mert még kisebb volt.

amúgy sztem ha továbbra is kapja a z üveget, akkor nem fog visszaszokni cicire, abból könnyebben jön sokkal. ha nem adnál neki, csak cicit, akkor beálllna a kereslet-kínálat, ő meg kénytelen lenne cicizni. persze kérdés, mennynire fontos neked h cicizzen, mert ez biztos nem lesz egy fáklyásmenet egyikőtöknek sem.

2011. márc. 20. 15:20
 7/7 anonim ***** válasza:

szia

nekem alig akart beindulni a tejem, szinte azonnal tápszeres pótlás kellett, és ugyanez volt a probléma. Kapálózott,hisztizett a cicin,evett kb 20-30ml-t aztán adtam a tápot és fejtem

Aztán kezdett egyre többet és ügyesebben szopni,kb 3és fél hónapos korára jutottunk el oda hogy csak estére kell tápszer.

A kislányom most 7 hónapos és még bőven szopik,és semmi gond a tejtermeléssel.

Szóval soksok türelemmel,de megoldódhat,de látod nekem is 3 hónapba telt mire normalizálódott a helyzet.

(ja,és én már biztos nem szoptatnék ha most is fejnem kellene,mert annak idején másból sem állt a napom.)

2011. márc. 20. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!