Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon ez így normális?
A baráti körömből összejött 2 ember kb 1 hónapja.
(16L/18F) (távkapcsolat)
Persze elmondásuk szerint a 3-4 találkozó után nem történt semmi sem.
Viszont kiderült, hogy a lány intim képeket küldött amit a srác tovább is küldött.
Ez engem eléggé bosszant, mert minden nap azt látom ahogy a csoportban enyelegnek és a szegény lány nem is tud erről.
Elmondani pedig nem mondhatom el neki, mivel akkor bajba sodornék több embert is.
A srác pedig egy paraszt..és nem oké, hogy én meg mint valami lelki szemetes nyugtatom a lányt mikor baj van.
Én is elmondanám a lánynak
Ellenkező esetben te is elvárnád tőle hogy elmondja
Meg azért annál sokkal durvább dolog mint hogy elhallgasd
És állításod szerint is egy aberrált a gyerek akkor mi veszítenivalód van?
Egy olyan baráti társasághoz aki egy lányt így megszégyenít és megaláz én nem akarnék tartozni
Rosszul fogalmaztam, a baráti társaságomból csupán az az egy illető aki egy hülye.
A többiek nem tudnak erről az esetről, a srác a családján belül mutatta meg és még talán 1-2 embernek.
A lány persze nem ártatlan a történetben, viszont ha az információ forrását is elmondanám (mivel számára egyértelmű hogy kitől tudtam meg) avval az én barátomat sodorom nagy bajba.
A problémám abból adódik, hogy nem tudom hogyan tudnám ezt lerendezni úgy, hogy ne legyen hatással az egész társaságra és a gyökéren kívül senki ne lépjen le...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!