Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ennyi fogyás vajon normális?

Ennyi fogyás vajon normális?

Figyelt kérdés
18 hetes terhes vagyok.idáig összesen 6 kg fogytam.12 hétig végig hánytam de már azóta minden megmarad bennem.változatosan étkezem.minden nap eszek gyümölcsöt,joghurtot,sajtot,levest és főzeléket vagy tésztát és húst.terhesvitamint nem szedek csak magne b6-ot.
2018. ápr. 12. 18:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
én a terhesség végéig hánytam, vészes hányásom volt, 1 hónap alatt 12 kg-t fogytam. nem lett semmi baj a babával, pedig a vitaminok se maradtak lent.
2018. ápr. 12. 18:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Normális. Igaz én nem voltam sovány (170 centihez 65 kg, hát régen 57 kilóval jól éreztem magam....) szóval 5 kg lement 10 hetes koromig. Utána elmúlt a hányás-hányinger, de az étvágytalanság megmaradt. Félidő után kezdtek a kilók visszajönni, 27 hetesen tartottam az indulósúlyomnál. Így is 72 kilóval mentem szülni...
2018. ápr. 12. 21:06
 3/5 anonim ***** válasza:

Attól függ honnan indultál

Én semmit sem hánytam és nem is émelyegtem, 10. Hétig mégis 3 kg ment le..

2018. ápr. 13. 05:28
 4/5 A kérdező kommentje:
75ről indultam.ma már csak 68,5kg vagyok
2018. ápr. 13. 06:16
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia! Én is ennyire hányós voltam, kórházban is voltam 1 hetet... 1,5 hónap alatt 8kg-ot fogytam. 12 hét útan már "csak" reggelente kezdem a WC fölött, de csak 1x,ami azóta is tart. Én nem tudok változatosan enni mert nagyon rossz az étvágyam azóta is, épp amit megkívanok, még nem kezdtem el visszaszedni de már a fogyás is megállt. Nekem azt javasolták, hogy vitamint ha akartam, ha nem szednem kell a hányás miatt, de nekem az étkezés miatt is indokolt lenne. Hál'Istennek minden rendben van a kicsivel, de én is sokat aggódtam minden vizsgálat előtt. A 18-20 hetes genetikain még nem voltunk, bízom benne hogy ott is megnyugtatnak majd!

Jó egészséget és boldog babavárást!

16hkm

2018. ápr. 13. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!