Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Citromfűlevél kérdése:
Mit jelent az hogy kavarsz valakivel?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy hülye vagyok, de tényleg nem tudom. ;-)2019. jún. 24. 08:04
1/6 anonim válasza:
Kavarod a lekvart vagy farkat kavarja benned ilyeneket xD
3/6 anonim válasza:
Szerintem nem azt jelenti amit az előző írt.
Inkább csak amikor érzitek,hogy tetszetek egymásnak és flörtölgettek,találkozgattok,akár még csók is belefér talán.
4/6 anonim válasza:
Szerintem amolyan barátság extrákkal. Nem komoly kapcsolat, nincs is kimondva, hogy az, csak kicsit többet használjátok ki egymás nemi adottságait, mint ami egy barátságba belefér.
5/6 anonim válasza:
Hogy mindketten tudjátok, hogy bejöttök egymásnak, de nem jöttök össze csak feszegetitek a határokat. Hozzá értek egymáshoz, esetleg arcra puszi, csók stb.
Van akiknél a szex is belefér, de attól hogy szexelnek még nem járnak.
A célja, hogy ne kelljen kimondani, hogy nem akartok elköteleződni, mert azt olyan csúnya kimondani, inkább csak kavarunk.
6/6 anonim válasza:
Kavarás számomra kötetlen együttlét, nem vagytok " barátok " csak buliba "összekavarodtok " együtt mentek haza másnap meg semmi. Akivel randizol az már több mint egy kavarás szerintem
21 / f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!