Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem neki? Többi lent.
Nővérem haverja gyakran átjön és olyankor együtt lógunk 3an, sokat beszélgettünk es rájöttem hogy tetszik. Sokszor aranyos velem pl.: festek és dicsérgette a képeim, meg múltkor össze futottunk nővérem is ott volt mégis rólam kérdezgetett többet. Viszont mostanság ritkán találkozunk és nem tudom ,hogy mi legyen vagy mi van...
16/L és 18/F
Nehéz ilyen kevés információ alapján megmondani, hogy mi is az helyzet, mit gondolhat ő valójában. Nem látunk bele a fejébe, sőt ismeretlen számunkra, de tudom, tudom..én is voltam fiatal és csak egy megerősítő válaszra vártam :)
Nem akarlak elszomorítani, ez lehet pusztán udvariasság, illem, kedvesség, hogy felőled is érdeklődik, hisz a barátjának a testvére vagy. Lehet, hogy közvetlen, barátságos alapból, miért ne állna le veled dumálgatni. Nyilván a képeid is meg fogja dicsérni.
Szerintem csak simán haverkodik veled is. De sose tudni, lehet tetszel neki. Testbeszédet figyeltél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!