Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lány ilyen jeleket ad, akkor tetszem neki vagy csak azt akarja, hogy ő tetsszen nekem?
Ő 17/l, én 19/f
Szóval. Ismerem a nővérét, akivel jó viszonyban vagyok. A húgával dolgoznak együtt, vendéglátásban, járok is be hozzájuk sokszor, sörözni. A nővére mondta, hogy amúgy csak azért nem örülne nekem meg a tesójának, mert nagyon kötekedős, zsémbes és öntelt vagyok. A húgának pont ez tetszik bennem.
Dia (így hívják a húgát) rendszeresen hozzám ér, ha bemegyek a munkahelyére. Bökdös, simogat. Emellett jeleket ad. Ha rámosolygok vagy beszélgetek vele, folyton elpirul, zavarban van és nagyon kedves velem. Utalásokat tettem rá, hogy bejön, pl. mondtam neki, hogy ,,Feleségül ne vegyelek?", erre ő: ,,De, mert nem lenne rossz". Persze ez még nem minden, mert mindig célozgat rá, hogy bejövök neki. Megyünk együtt színházba kétszer is. Mert megkért, hogy nézzünk meg egy darabot, amire én vettem is jegyet és nagyon boldog volt. Másik darabra is vettem jegyeket, arra is eljön velem. Tegnap vittem neki fagyit be a munkahelyére és azt mondta ez a legjobb, ami történt ma vele, hogy bementem hozzá...
Mit gondoltok?
Az azért túlzás, hogy szinte egy pár vagyunk, de jól esett, hogy ezt írtad!
Köszi a válaszokat, mentek a zöld kezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!