Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha egy 18 éves lány ennyire kapcsolatfüggő?
kapcsolatfüggőség semmilyen korban nem normális. de az, hogy sok barátja volt rövid idő alatt még nem feltétlenül jelenti azt, hogy kapcsolatfüggő. nekem volt kapcsolatfüggő ismerősöm, sok barátjával évekig együtt volt. de amint szakított, 1-2 hónapnál többet (néha csak pár hét) nem volt szingli, mindig lett valakije, és mindenkibe fülig szerelmes volt. EZ a kapcsolatfüggőség.
amúgy nem értem miért releváns, hogy lefeküdt a barátaival. a szex a legtöbb párkapcsolat része. 2-3 hónap alatt meg főleg le szokás feküdni a másikkal. tudom, hogy ezt tinikorban máshogy látják az emberek, jaj nem adom oda magam hamar mert mit gondolna rólam, de úgy kb 20on túl ez senkit nem érdekel. a szex az élet, és főleg a párkapcsolatok szerves része, tartogatni magad meg minek, főleg ha már nem vagy szűz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!