Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ezzel tudok valamit kezdeni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel tudok valamit kezdeni?

Figyelt kérdés

roviden:

Szeretném, ha barátom írná a napi költségeit (alkalmazás is van a telefonján, amibe kb 2 kattintással lehet beírni adatot), de egyszerűen nem képes rá és nem azért, mert hülye és nem ért hozza, hanem mert azt mondja, hogy nincs rá ideje

És ha igaz lenne, rahagynam az egészet, de közben meg tudom, hogy délután/este hazamegy és min. 1 órán keresztül nyomkodja a telefonját (videót néz/játszik/zenét hallgat)

És ez bosszant.

Illetve amikor végre valami hasznosra tudna használni a telefont, mint például emlekeztetore, hogy mikor van különórája, akkor se bírja elővenni és beírni, inkább megkér, hogy majd én szóljak neki

És az, hogy a költségeit vezesse, egyrészt azért lenne hasznos, hogy lássa, hogy mennyi pénzt költ felesleges dolgokra (dolgozik, szóval nem 1-2000 Ft beosztasarol, ‘lekönyveléséről beszélünk), másrészt ugyan most meg a szüleivel el, szóval olyan költségei, mint pl.: rezsi/napi bevásárlás, nincsenek, de amikor elköltözik és neki kell beosztani a fizetését mindenre, akkor félek, hogy bajban lesz (ezt már neki is mondtam)

Tudok valamit csinálni vagy majd talán változik idővel?

Előre is köszi a normális válaszokat 🙂 (aki nem tudja szépen megmondani, ha negatív véleménye van, inkább ne írjon legyszi 🙂 )

2019. márc. 27. 22:02
 1/3 Thispain ***** válasza:

Igen, de nem biztos, hogy ez bármin is változtatni fog.

Ha szükségesnek tartja, valószínűleg használni fogja az emlékeztetőt is, és a másik alkalmazást is.

2019. márc. 27. 22:27
 2/3 anonim ***** válasza:

Ebből azt szűrtem le hogy valam3lyest aggódsz érte és segíteni /gondoskodni akarsz róla , esetleg leülhetsz vele és kicsit komolyabbra fordítanád a szót vagy ha van ra lehetőséged akkor egy pár napig vezetnéd helyette és utána szembesítenéd vele,hogy: "ne haragudj de a hétvégén 17 ezret dobtál ki az ablakon"pl

De ha nem válik be akkor majd meg tapasztalja és megtanulja ha belenyúl a tárcájába és csak apró lesz benne

2019. márc. 27. 22:32
 3/3 dq ***** válasza:
Ha kártyát használ, akkor a napi költéseit vezeti a bank.
2019. márc. 28. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!