Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszhetek még neki?
Figyelt kérdés
Nos a problémám, hogy van 1 lány aki nagyon tetszik és össze jöttünk. Amint kimondtam, hogy tetszik nekem alig bírtam megszólalni aznap, másnap szintén nem bírtam semmit sem mondani, nem jutott eszembe semmi kérdés és a kezét sem mertem megfogni. Állítólag panaszkodott másoknak, hogy nem foglalkozom vele azóta. Én természetesen este pánikolva csak, hogy kínosabbá tegyem a dolgokat írtam neki 1 verset elvégre volt időm mert semmit nem aludtam. Másnap pedig szakítottunk és azt mondta, hogy lehet kicsit gyorsan jöttünk össze. Aznap egész végig negatív voltam és még annyit sem beszéltünk mint előtte. Vajon tetszem még neki és azért szakított háta újra tudunk beszélni vagy azért mert nem tetszem már neki?#szakítás #tetszem még neki?
2018. szept. 22. 17:02
1/2 A kérdező kommentje:
18l
18f
2018. szept. 22. 17:18
2/2 anonim válasza:
Ezt jól elcseszted, agyértelmű, hogy kiábrándult belőled.
De nem is volt túl kitartó, szerintem nem érdemes utána futnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!