Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Talán a párom nem szereti a melleim?
Mindig rejtegettem, csak akkor látta mikor a mellbimbóm összehúzódott( érintés, hideg). Persze szeretkeztünk is de ott feküdtem így nem annyira mutatta az alakját a mellem. Ma mégis meglátta az eredeti alakjában. 75/B, feszes csak hegyes. Az alakja szerintem furcsa (hegyes és nagy a pitvar ). És picit furin nézett rájuk. Nem tudom mit gondoljak vagy mit csináljak, hogy kezeljem a problémát.
Esetleg ti férfiak/fiúk erről mit gondoltok?
17/L
Én minden fajta mellet szeretek.
Lehet, hogy csak zavarba jött, mert nem akarta, hogy lásd hogy bámulja. Szerintem kérdezd meg.
Nagyon jók ezek a kitalált problémák, amit a nők generálnak maguknak.
Nagyon jókat röhögök rajtuk.
Az nem pitvar, hanem udvar. :D
Gondolom tubuláris melled van akkor, annak egy enyhébb változata. Lány vagyok, és őszintén, valóban nem túl népszerű mellforma, én sajna meg tudom érteni, ha valakinek nem tetszik.
Ha zavar, a későbbiekben meg tudod majd csináltatni.
Jesszus, nehogy már megcsináltasd. 😂
Majd hozzászokik, ha jobban szereti téged a melleidnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!