Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szereti a mosómedvéket. Mit adhatnék neki karácsonyra?
Tudni róla valamit, és ez alapján ajándékot választani - kedves.
Nem tudni róla semmit, és kitalálni, minek örülne - szexi.
Döntsd el, a barátzónába igyekszel vagy más célod van. Plüssizéket meg cuki dolgokat lehet neki vinni, venni, intézni, örülni fog, de nem fog rád fordulni. Olyasmit adj neki, ami valamilyen módon befolyásolja. Olyasmit, amit eddig nem is gondolt volna, hogy kellhet neki, hogy jó lehet, hogy élvezheti. Ezek sosem a banális dolgok, mint például hogy "szereti az állatokat, tehát veszek neki egy plüssnyulat, táskát, bögrét". Azt magának is tud venni. Ezek egyébként is a benne rejlő gyermek játékai, nem a nőé, akit ki akarsz belőle csalogatni.
Nézzük, mit lehet itt tenni.
Miért vonzódik ennyire a mosómedvékhez, és pont a mosómedvékhez, ami Magyarországon nem is nagyon van? Hát, mert "cuki". Na jó, de a nyúl is cuki vagy a macska, és azokkal találkozhat is, miért nem azokhoz vonzódik? Pláne ennyire, hogy felöltözik mosómedvés cuccokba? Valószínűleg túljátszott szerepről van szó. A cuki mosómedvék valamitől védik őt, amit kifelé nem mutat, és ahová menekül valami elől. Feltételezhetően beilleszkedési kulcsot jelent a többi csaj közé, mert nem annyira menő, mint szeretne lenni, ezért talált egy kevéssé ismert, de kétségkívül cuki állatot, amit most totemként lobogtat. Biztos vagyok benne, hogy közel sem érdekli annyira a mosómedve, mint mutatja.
Kiszemelted tehát valószínűleg az érzelmi biztonság hiányával küzd. Csapatot, bandát keres, ahová befogadják, nem pedig mosómedvét. Ezt kell neki kínálnod.
Vegánként viszont valószínűleg elég nyüzüge vagy, és majd csak később leszel valamennyire férfias. Ennek a csajnak erős, védelmező férfi kell, akire felnézhet, és akiben biztonságot és ugyanakkor gyengédséget talál. Ami mondjuk nem ritkaság a csajoknál. Ha tehát be akarsz nála vágódni, ne mosómedvékkel szarakodjál, hanem hívd el kirándulni. Nem ketten, hanem két-három másik srác társaságában. Miért? Hogy társaság legyen, kettesben kiszolgáltatottnak érezné magát. A legjobb, ha kutya is lesz veletek. Tudom javasolni például a Börzsönyt.
Arra azért vigyázz, hogy ő sem apáca, és a társaságból ki fogja választani magának az alfahímet. Ha ez nem te vagy, nem téged fog. Előny, ha a kutya a tiéd.
Másrészt ha krisnásként lehet egy tanácsom, felejtsd el a veganizmust. Csak leépíted az agyad. Kell állati fehérje, még ha nem is húsból, ezért vannak a tejtermékek.
A barátzónát már megúsztam, tekintettel arra, hogy a barátnőmről van szó. A nőt már nem kell kicsalogatnom, csak egy jópofa ajándékötletet keresek, amivel letudhatom a kötelező ünnepi dolgokat. Egyébként három éve mondtam neki egyszer, hogy úgy néz ki mint egy mosómedve. Megerősítették a barátnői is, szóval azóta a mosómedve a kedvenc állata - innen jött ez a mosómedvés dolog neki. Mindketten introvertáltak vagyunk, nincs szükség bandázásra, kirándulni meg mehetünk bármikor, ahova a labradorom is elkísér. Karácsonykor amúgy is tárgyat szoktam mindenkinek ajándékozni.
Tekintettel arra, hogy óvodás korom óta sportolok, nem vagyok nyüzüge, és az agyam is rendben van. A növényi étrenddel kapcsolatban inkább hallgatok a pécsi tudományegyetem, az amerikai szív társaság, az ausztrál dietetikusok szövetsége, a kanadai dietetikusok szövetsége, brit dietetikus társaság, academy of nutrition and dietetics, american journal of clinical nutrition, jama international medicine álláspontjára, mely szerint minden életkorban és állapotban megfelelő.
Bizonyos vallások viszont tényleg leépítik az agyat... mondjuk krisnásként te kevésbé vagy veszélyben, mint egy ábrahámi vallás követője, de nem árt vigyázni.
o shit nem kéne ennyit tépnem.
Ja, hát a kérdésből úgy tűnt, mintha össze akarnál jönni vele. Akkor viszont más problémád van, mert ha nincs ötleted, mivel lepd meg, akkor mégis, mennyire álltok közel egymáshoz?
A veganizmust biztos nem támogatja semmilyen tudományos szervezet. Nem tudom, hol olvastál ilyesmiket, de ha az American Journal of Clinical Nutrition megfelel forrásnak, az pont az ellenkezőjét írja, mint amit hiszel:
De ez már off.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!