Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit adjak a barátomnak karácsonyra? Ötletem sincs. P l s, tényleg kellene ötlet.
Nem tudom mit adhatnék neki, karácsonykor fél éve leszünk eggyütt vagyis nem pont akkor viszont arra már igen. És hiába ismerem, de drága ajándékot nem nagyon akarnék, olyan ami olcsóbb és még is stílusos nem jut eszembe.
Szereti az autókat de autós dolgot nem akarnék neki adni ennek meg van az oka! Nem szeret vonatozni de ugy tudom hogy a vonatokat szereti. A zöld és kék színt. Szereti a csokit. Azon is gondolkoztam hogy sütök neki sütit azt viszont nem tudom melyik a kedvence vagy milyent szeret. Most lehet hogy össze vissza írtam amiért bocsi. Ha valamit még tudni akartok kérdezzetek. :)
Amugy ő 20 éves.
Szia! Szerintem egy kiegészítő mindig jó megoldás. Egy szép sál vagy egy új póló is aranyos tud lenni.
Meg találtam egy olyan ötletet hogy felírsz kisebb lapokra olyan dolgokat amiket szeretsz benne, és egy dobozba teszed. Lehet kicsit snassz, de a csoki mindig jóóó, és az is cuki ha te sütsz valamit neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!