Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy működhet hosszútávon?
24 N vagyok egy 5 éves kapcsolatom ment tönkre 1 éve, mélyponton voltam szorongással depresszióval küzdök járok pszichológushoz is
3 hónappal ezelőtt megismertem egy férfit 27 F, randizgatunk ismerkedtünk az elején, aztán összejöttünk
Tudd a múltamrol hogy mik történtek velem miken mentem keresztül tudja hogy szorongással küzdök hogy rivotrilt szedek a kapcsolatunk nyugodt mindent meg tudunk beszélni, mellettem áll támogat, de van egy furcsa személysége amit még nem hallottam
Az utóbbi 1 hétben valami tragédia ért engem. egymás után a napokban. tegnap arra kért hogy hadd legyen egy kicsit egyedül mert őt is megviseli ami velem történik és kicsit ki kell kapcsolni el kell vonulnia feltoltödni
Arra kér hogy a jövőben ugyan úgy támogat ugyan úgy mellettem akar lenni de hagyjak neki egy kis teret nyugalmat.
Én ezt megértem tudom mennyire nehéz ez nekem és főleg neki
De egy kérdésem lenne ez a jövőben mennyire fog működni hosszútávon
Pl ha összeköltotünk
2 mi van akkor ha lesz majd gyerekünk ott is majd sír majd a baba 2 napon át éjjel és majd nem fogja bírni és lelép hogy kell neki a kikapcsolás
Kinél milyen tapasztalatok vannak
Véleményem szerintem nem lehet belőle sok minden, de fiatalabb vagyok nálad jóval. Én személy szerint ha szeretem a barátnőmet akkor nem kell ilyen hülyeséget mondanom hogy "kell egy kis kikapcsolódás" vagy ilyesmi. Volt már rá példa hogy ilyen kifogásokat mondtam, de az akkor volt mikor meg is csaltam többször is és igazából idegesített több dolog benne/rajta.Én magamból kiindulva nem látok nektek jövőt, de még gyerek vagyok.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!