Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy működhet hosszútávon?
24 N vagyok egy 5 éves kapcsolatom ment tönkre 1 éve, mélyponton voltam szorongással depresszióval küzdök járok pszichológushoz is
3 hónappal ezelőtt megismertem egy férfit 27 F, randizgatunk ismerkedtünk az elején, aztán összejöttünk
Tudd a múltamrol hogy mik történtek velem miken mentem keresztül tudja hogy szorongással küzdök hogy rivotrilt szedek a kapcsolatunk nyugodt mindent meg tudunk beszélni, mellettem áll támogat, de van egy furcsa személysége amit még nem hallottam
Az utóbbi 1 hétben valami tragédia ért engem. egymás után a napokban. tegnap arra kért hogy hadd legyen egy kicsit egyedül mert őt is megviseli ami velem történik és kicsit ki kell kapcsolni el kell vonulnia feltoltödni
Arra kér hogy a jövőben ugyan úgy támogat ugyan úgy mellettem akar lenni de hagyjak neki egy kis teret nyugalmat.
Én ezt megértem tudom mennyire nehéz ez nekem és főleg neki
De egy kérdésem lenne ez a jövőben mennyire fog működni hosszútávon
Pl ha összeköltotünk
2 mi van akkor ha lesz majd gyerekünk ott is majd sír majd a baba 2 napon át éjjel és majd nem fogja bírni és lelép hogy kell neki a kikapcsolás
Kinél milyen tapasztalatok vannak
# és szerinted miért nem
Gyakorin olvasgattam itt ott hogy a férfinak néha kell a magány egy kis feltöltődés amikor magára koncentrálhat
Változni kell, neked is,
Ilyen lelki állapotban ne vállalj babát, szegény gyereknek lesz rossz,
Mást is lekarmolt az élet, mégsem el nyugtatón,
Próbálj átlendülni ezen a korszakon,
Van aki szeret, és minden jobb lesz, ezzel foglalkozz most, ne azzal ami régen volt :)
Otthon kapja meg a nyugalmat a srác, ne máshoz menjen emiatt, vagy ne egyedül legysn azért mert nyugalom kell.
:)
Nem most akarok gyerekek
Pszichológus semmi akadáját nem látja ebbe szerinte sokkal jobb szülő lennék mint akit én kaptam gyerekkoromba
Mellegeleg óvodában dolgozok
Gyereket még nem akarok max 30 évesen
Én csak elgondolkoztam a jövőn
És ezek a kérdések merültek fel bennem
Jó ez igaz csak felmerültek bennem ezek
Mindenki elgondolkozik néha a párkapcsolatán
Nem a múltban élek
vannak érzelmi sérüléseim de nem vagyok kattos
Lehet babám lesz is babám pszichológus is látja hogy jó anya lennék
Óvodában dolgozok gyerekek között
Az utóbbi 1 hétben törtentek dolgok szóval most a jelenben
Nem 10 éve
Szerintem 3 hónapos kapcsolatban még ne ilyeneken gondolkodj, hogy mi lesz, ha lesz gyereketek. Ez egy nagyon friss kapcsolat. Lehet, hogy semmi sem lesz belőle. Ne éld ennyire bele magad, főleg a te helyzetedben, mert megint nagyot zuhanhatsz.
Egyébként igen, családban is szüksége van az embernek én-időre, saját programra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!