Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal nem lett kimondva a szakitás, de már 2 honapja nem beszélünk, és most kedvelek valaki mást, mit tegyek?
van.. vagyis volt.. egy barátom, 8 honapig voltunk együtt. váratlanul egyik naprol a másikra eltünt az életemböl (semmi emailre smsre nem válaszolt) de beszéltem a testvérével aki azt mondta hogy ha majd akar beszél velem. már több mint 2 honap eltelt azota. de kimondva nem lett a szakitás. fbn sem tudom már öt elérni. de most van egy fiu akit nagyon megkedveltem, egész idö alatt velem volt (mint csak barát, sosem történt semmi több) csak annyit tudok, hogy ö már régota szeret engem, mert bevallotta. és én is nagyon megkedveltem. most tényleg nemtudom hogy mit tegyek, valaki adna valami tippet? :/
17/l
Ne várj aki ok nélkül ott hagyott téged!
Legyél az új fiúval, aki régóta szeret téged!
A barátod szó nélkül eltűnt az életedből, nem reagál az üzeneteidre, a testvére szerint majd jelentkezik, ha akar.
Mi van, ha csak 40 év múlva akar? Addig vársz, vársz, közben elmegy melletted az élet!
Nyilvánvaló, hogy a barátod elhagyott, de nem állt eléd, hogy megmondja, csak sunnyog és lapít. Légy önérzetesebb, remélem, a következő kapcsolatod sikeresebb lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!