Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, hogyha csak akkor beszélünk a barátommal hogyha én írok rá?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 30. 19:28
1/3 anonim válasza:
Igen. Ez baj... Ezek szerint te nem vagy neki olyan fontos, hogy keressen...
2/3 anonim válasza:
Nem eget rengető baj. lehet hogy neki nem annyira fontos a netes beszélgetés. De szerintem is kicsit fura. Kérdezz rá , beszéljétek meg.
3/3 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen.Esetleg próbáld meg hogy nem írsz rá,nagyon erősnek kell lenned ha szereted és fájni is fog.Amennyiben ezt megtetted az előzőknek adok igazat és jön a fájdalmas igazság.miszerint nem vagy neki annyira fontos mint te neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!