Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti ezt megcsalásnak vennétek/haragudnátok a barátnőtökre?
Ha részegen, próbaképp/poénból/felesz, vagy mersz során csókolózna egy, vagy több barátnőjével anélkül, hogy biszexuális lenne, szóval amúgy nem vonzódna hozzájuk.
Hogy reagálnátok, ha ilyen történne? Szakítanátok ezért? Mennyire lennétek kiakadva?
3.-on jót röhögtem. Más korosztály, de ismerős pasi is így gondolkozott. Amíg a csaja ott nem hagyta egy nőért, akivel azóta boldogan elvannak :D
Na azóta a pasas máshogy áll a megcsalás kérdéshez.
Össze se jönnék egy ilyennel, az meg, hogy ilyeneket csinál, a családjáról, főleg az apjáról is egy bizonyítvány, mivel az nyilván vagy engedi ezt, vagy annyira fatökű, hogy nem mer ellenkezni, ez a lány meg egy ilyen környezetben nőtt fel.
Az ilyen "nő" szexen kívül semmi másra nem jó, és azon kívül nem is tud mást adni. Habár, nekem még arra se kéne.
Nem mindenkinek van apja kedves utolsó válaszoló. Se anyja.
Egyébként van egy ismerősöm. Ő pasi és ugye az exe biszex, amikor együtt voltak ő azt nem tartotta megcsalásnak ha a lány lánnyal csókolózik, csak ha fiúval.
Egyébként én megcsalásnak tartanám. Ha meg nem biszex akkor hát én nem tudom mit gondolnék :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!