Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti egy csókot részegen mennyire vennétek megcsalásnak?
Elnéznétek, vagy szakítanátok azonnal, esetleg visszacsalnátok, bosszút állnátok valahogyan?
Ha tényleg csak egy csókról vagy max kis tapiról van szó, és egyszeri eset?
Nem velem történt egyébként.
elmentél inni?? túl sokat ittál??
a részegség nem igazán enyhítő körülmény, exemmel volt hasonló dobtam is, ha nem akarta volna nem csinálja
én is voltam olyan matt részeg, hogy barátnőm nem ismertem fel és meg akart csókolni, én meg eltoltam és közöltem veld, hogy nekem barátnőm van és nem lehet, úgy se tudná meg, de akkor se...
ha már volt kis tapi is akkor nem az az eset, hogy valaki eléd ugrott és nyomott egy csókot
én tuti egyből szakítanék, nem is gondolkoznék egy ilyenen
velem megesett, én voltam az ittas személy kettőnk közül, és ez ilyenkor nem véletlen... ha nem akarja tényleg nem csinálja akkor sem, én is mondhattam volna nemet.
nekem megbocsájtott a srác, de én nem bocsájtottam volna meg magamnak. és ha ez újra megtörténne, csak én lennék a másik oldalon, akkor ott vége is a dolognak
NANÁ, HOGY MEGCSALÁS. Imádom a bártomat ezért lehet elnézném de iszonyat féltékeny típus vagyok úgyhogy akkor ezután számíthatna rá, hogy új szabályok lesznek. Természetesen ha megismétlődne akkor már nem bocsájtanám még.
Hát mivel történt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!