Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élő lányok, ti szeretitek, ha sok fiúnak bejöttök?
Figyelt kérdés
Pl. ha leszólítanak idegen srácok, vagy csak megbámulnak.2019. máj. 1. 17:41
1/7 anonim válasza:
Hát nekem most nincs barátom, így persze örülök neki.
De amikor volt, akkor egyáltalán nem érdekelt, nem is foglalkoztam velük.
2/7 anonim válasza:
Az én exemnek ez nagyon bejött. Annyira, hogy le is lépett és el**rvult.
3/7 anonim válasza:
Ha van valakid és szereted, akkor nem fog érdekelni senki más.
4/7 anonim válasza:
én nem szeretem de amúgy nem is érdekel.
mert még baj lesz belőle :))
5/7 anonim válasza:
Szingliként igen,de ha foglalt vagyok akkor nem érdekel
6/7 anonim válasza:
Én olyan szempontból örülök neki, hogy hiába élek párkapcsolatban, nem hanyagolom annyira el magam, mondván 'minek, neki úgyis tetszem így'. Emiatt örülök a pozitív visszajelzéseknek, de az nem érdekel hogy kitől jön, nem fogok iránta érdeklődni.
7/7 anonim válasza:
Ha egy instabil kapcsolatban lennék, akkor örülnék, hogy vannak b-terveim. De mivel egy stabilban vagyok és nem kívánok mást a páromon kívül nem annyira. Mert tudom, hogy ez őt kissé idegesíti. A nap nagyrészében együtt vagyunk, mivel az osztálytársam. Látni és hallani szokta, amikor utánamnéznek vagy rámszólnak. Rosszul esik az, ha egy "Aztak***a de jó a segged" beszólás miatt összakap valakivel, de valamennyire jól is esik, mert így tudom, hogy szeret és megvéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!