Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, rossz az vagy rosszhoz vezethet, ha egy párkapcsolatban a felek csak hétvégente találkoznak? Szerintetek rontja a kapcsolatot a távolság?
Megint én.:)
Illetve, szerintem ahhoz hogy menjen a dolog, nem árt hanem így kezdődik a kapcsolat, hanem mondjuk fél év vagy több rendes találkozás után valami miatt távkapcsolatba megy át. Szóval legyen idő kialakulni egy igazi ragaszkodásnak.
#3 vagyok
Azt hozzátenném, hogy azért is jó lehet a kevés találkozás, mert így jobban hiányoznak egymásnak az illetők. Sokaknak jobb érzés újra látni a másikat, hogy 1 hete nem látta, mint az, hogy tegnap. Én mondjuk pont abba a kategóriába tartozom, aki ha 1 napig nem látja a kedvesét, már teljesen meg van veszve :D
szerintem egyértelmüen jó. Én mondjuk olyan típus vagyok, aki szeret nagyon egyedül is lenni. Régebben több oárkapcsolatom volt, ahol hétvégéken találkoztunk csak. Most együtt élünk a párommal. A kettőtt összehasónlítva a másik jobban tetszik. Igaz a mostani egy 8 éve tartó párkapcsolat. Itt már sokkal jobban kell alkalmazkodni, tolerálni, ami nem mindenki erőssége. Nekem sem. Nem tudom hány éves vagy, de ha huszonéves, akkor azerintem simán jó a hetvégén vagytok együtt felallás. Majd, ha mondjuk gyereket akarsz már, akkor úgyis csak az együttélés verzió marad.
39 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!