Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket is bántanak?
A barátommal heti 2-3x látjuk egymást, ebből 2x csak 10p-re, amíg edzés után elsétálunk a megállóig, egyszer pedig hétvégén pár óra erejéig. A problémám az, hogy mivel nagyon lassan ír, napi 4-6 üzenetet váltunk max, igaz, azok viszonylag hosszúak. Én ezt csak párszor hoztam szóba, hogy megbeszéljük, mert engem sokszor bánt, hogy én amint tudok írok neki, ő meg 3-6 óránként válaszol.. annak ellenére, hogy online van, és mivel gimisek vagyunk, alapból kiesik napi 8 óra
Ezeken a beszélgetéseken mindig megállapodtunk abban, hogy egyikünk sem szeretné, hogy kedv nélkül írjon nekem
De állandóan olyan érzés, mintha ráerőltetném magam, ezzel a napi pár üzenettel és ez lassan mérgezi a kapcsolatunkat az én részemről. Szerintetek hogyan tudom ezt feloldani magamban? Szeretjük egymást különben nagyon
18/l és 17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!