Hogyan legyek önálló? Miért bántanak?
21/F
Nem tanítottak meg felvágni uborkát, paradicsomot, hagymát stb. Minden a számba volt adva pici koromban. Amikor már felnőtté váltam, most próbálnak jó embert belőlem faragni. Igazán nem vagyok rossz gyerek, vannak hibáim. Mindent elvárok a szüleimtől, hogy ők intézezék el helyettem a dolgokat, mert én képtelen vagyok egyedül valamit elintézni. Segítek otthon kertben, amit mondanak, megcsinálok.
Állandóan ezt hallgatom: “Nem csinálsz semmit csak a farka-dot. állítgatod, semmirevaló vagy, szegény szerencsétlen, menyj már a bús pcsába, és mérgeskedjen veled máski”.
Nem tudunk rendesen kommunikálni együtt, mert állandóan fel van valaki fújva, olyan mint a puffancs. Minden balhét én viszem el, mindenért én vagyok a hibás.
Ha lenne pénzem, és lenne hova, lenne kivel, biztos elköltöznék, de sajnos nincs kivel, nincs mivel. Állandóan azzal bántanak, hogy menyjek vőnek, hogy majd azok rendbehoznak. Biztos, hogy a jövendőbeli barátnőm szülei jobban fognak velem bánni.
Egy udvarban lakunk a nagyszüleimmel. Megvédenek, mellettem állnak. Nem mindig, de többnyire igen. Már az is baj, hogy valaki mellém áll. Akkor most temessenek el élve, mindenki ellenem lesz, meg is bolondulhatok.
Érettségi projektben nincs aki segítsen. Reklám vállalkozás a témám. Anyukám azt mondja, nem tud fogalmazni magyarul, nem még szlovákul. A teória rész már megvan, már csak a praktikus rész kell. Hogy: miért választottam ezt a témát, mi a véleményem erről a témáról. Tudnátok nekem ebben segíteni?
Mi a véleményetek?
Ha megvédenek, melletted állnak, kérj tőlük segítséget, hogy pl. albérletbe költözhess, amit segítsenek egy kis ideig fizetni.
Ott rá leszel kényszerülve, hogy mindent magadnak csinálj.
Amit nem tudsz, rákeresel youtube-n vagy neten: "mások hogy csinálják, miként oldják meg".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!