Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Készen állok az elsőre? Vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Készen állok az elsőre? Vagy várjak 18 éves koromig vele?

Figyelt kérdés

A párommal már lassan 2 éve együtt vagyunk, én 16 vagyok, ő 17. Már történtek köztünk kissebb dolgok, előjáték, szex viszont még nem (mindketten szüzek vagyunk még). A nyáron 2 hetet együtt töltünk, egy hetet nálam, majd egy hetet nála (természetesen szülők otthol lesznek) és ő nyíltan rákérdezett, hogy akarom-e, hogy akkor megtörténjen, mert ő igen. Én viszont tanácstalan vagyok, még túl fiatal lennék? Várjak 18-ig? Vagy ne? Attól nem félek, hogy emiatt elhagyna, ő nem olyan, igazán szeretjük egymást. Viszont az is megtörténhet, hogy nem lesz rá alkalmunk. Vagy éppen pont lesz.

A véleményeteket szeretném kérni, mit gondoltok erről, várjak-e 18-ig, vagy ne? Ti mit tennétek az én helyemben?

2019. ápr. 25. 00:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Tudjuk hogy lány vagy! Nem vagy még felkészülve rá, tehát várj vele!

Kezdjetek el pettingezmni, és úgy kielégíteni egymást. Olvassatok el mindent a témáról, ami elétek kerül, és ha lehet olvassátok együtt, és a petingben próbálgassátok ki a dolgokat. Elélvezni behatolás nélkül is lehet! Sajnos teherbe esni is, ezért az elővigyázatosság itt is fontos!

2019. ápr. 25. 18:50
 12/13 anonim ***** válasza:
Hát figyi , őszinte leszek. Én komolyan gondolom a vallásomat, ezért én várnék házasságig. Persze ez csak az én véleményem, azt teszel amit jónak látsz.
2019. ápr. 25. 23:10
 13/13 anonim ***** válasza:
Szia az en baratommal szinten ennyi idosek vagyunk, amikor elsonek nala aludtam akkor megtortent, es igazabol ezelott enis bozonytalan voltam, de ha mar ott vagy, abban a helyzetben szerintem ez a kis bizonytalansag elszall, es nem kell felned, ha bizol benne es o is benned minden siman fog menni!:)
2019. máj. 5. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!