Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek meglehet 'szerezni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meglehet 'szerezni' egy olyan nőt akinek elsőre nem jöttök be?

Figyelt kérdés
Ha teszem azt elcseszed az elején mondjuk azzal,hogy nem voltál elég határozott,de aztán változtatsz ezen a tulajdonságodon..határozott leszel és újra megpróbálod meg sokat vagy az illetővel akkor megváltozhat a véleménye?Lehet,hogy aztán mégis lehet még belőle valami?18/F
2019. márc. 23. 19:37
 1/7 anonim válasza:
87%
Ha olyan a nő, akkor meg lehet. Ha már elsőre úgy elcseszed, hogy nem tetszik neki akkor nem valószínű. Attól dügg, milyen. Sok szerencsét!
2019. márc. 23. 19:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha titkon szerelmes valakibe akkor cseszheted.
2019. ápr. 22. 15:35
 3/7 anonim ***** válasza:
94%
Amikor először találkoztam az első szerelmemmel 17 évesen azt hittem egy normális emberi hangot nem fogunk tudni megütni egymással. Nagyon nem tetszett az a stílus ahogyan viselkedett, meg elég nagy volt az arca is. Azt mondta neki már akkor is tetszettem, de rengeteg gyökér dolgot vágott a fejemhez. Pár hónap múlva mikor összefutottunk bocsánatot kért, meg őszinte volt. Ez a gesztus jobban megfogott, mint hinné az ember. Szerintem ha elég őszinte vagy, és képes vagy levetkőzni a büszkeséged, hogy bocsánatot kérj meg persze ha eléggé akarod, akkor simán összejön.
2019. máj. 11. 15:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Én nem hiszem. Legalábbis a 25 évem alatt nem találkoztam ilyennel. Az elején eldől, hogy van-e kémia vagy nincs.
2019. jún. 26. 13:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy hogyan "cseszted" el. Én is sajnos így jártam csak ő egy srác volt. Most próbálom helyre hozni. Ha sokat vagy vele akkor valószínűleg.
2019. jún. 26. 16:19
 6/7 anonim ***** válasza:

Hat nem tudom. Igazából én úgy voltam először vele hogy nem tetszett a párom. De közben meg is tetszett mert nem rajongtam volna érte ennyire. Sőt még most is.

Hátha képes vagy megváltoztatni, akkor van rá esély. De akkor változtass. Ami nem olyan egyszerű.

2019. júl. 3. 19:22
 7/7 anonim válasza:
Akinek elsőre nem jössz be nem is fogsz soha! Ha csoda történik akkor a csodát szinjateknak nevezik mar ebben a jatekban:)
2019. okt. 15. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!