Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elmondjam a barátnőmnek, hogy mèg szűz vagyok?
Szerintem elmondhatod neki, már egy ideje együtt vagytok, szóval nem friss a kapcsolat. Ha beszéltek olyanról, hogy esetleg tervezitek az együttlétet, akkor elmondhatod.
Én egyáltalán nem tartom cikinek. Nekem sokkal szimpatikusabb, mintha valaki össze-vissza mindenkivel.
Igen ,mondd el neki .Szerintem még örülne is neki ,mert ő lesz neked az első . De a lánynak nem korai ,főleg ,hogy csak 3 hónap után ? Ezt azért kérdezd meg tőle . Mármint az én korosztalyomban (16 ) nem igazán feküdnie le egy szűz lány 3honap után a psaijaval ,nem hogy 15 évesen .
De persze a ti dolgotok ,meg lehet érettebb a lány a korosztalyanal . De ha szexre kerül a sor figyelj oda a lányra is ,ne csak magadra .
L
Szerintem mondd el neki nyugodtan, lehet még örülni is fog hogy nem csak ő a "kezdő". :)
19/L
Köszönöm a válaszokat.
Még nincs tervbe persze,mondta még nem áll készen én ezt természetesen tiszteletben is tartom,addig várok,amíg úgy nem gondolja..
Igazatok van elkéne mondanom csak így a semmiből nem tudom,hogy hozzam fel ezt a témát meg stb..
Mondd el neki! Hogy hogyan és mikor? Kezdem a MIKOR-ral:
Akkor, amikor éppen ez a téma, vagy e körüli téma kerül szóba. Ne akard minden áron előhozni a témát, hiszen beszélgetés közben úgyis előbb-utóbb ilyen téma is előkerül. Nem a szexelés előkészítésére gondolok, hanem csak magára a témára.
Hogy HOGYAN mondd el? Ha már a MIKOR előkerül köztetek, akkor beszélgetés közben egyszerűen bemondod az igazságot. Ne gyötrődj e fölött, mert majd jön a duma magától.
F.
:D D xdd
Na mar megbeszéltük amúgy jól fogadta köszönöm a bíztató válaszokat és az utolsót :’D
#4 vagyok
Szívesen ,és örülök .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!