Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nem ment be a szűz barátnőmnek...

Gustav Haabisti kérdése:

Nem ment be a szűz barátnőmnek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
21 éves srác vagyok, a 19 éves szűz barátnőmmel eljött az első aktus ideje, mikor próbáltam neki betenni nem ment, a lány utána sírt,nem akart rám nézni, szégyelte magát...és nem tudja hogy mikor szeretné ha újra megpróbálnánk, mit tegyek?
2013. dec. 21. 20:32
 1/8 anonim ***** válasza:
76%

Semmi baj sincsen.

Esélyes, hogy rágörcsölt nagyon, és rászorított.

Legközelebb használjatok a nedvessége mellé síkosítót is, és lovaglóban ő ereszkedjen rá, a saját üzemében, és intézzen mindent ő. És remélhetőleg jobban el tudja magát engedni ha ő irányít.

2013. dec. 21. 20:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Előkészítettétek a "terepet"?
2013. dec. 21. 20:36
 3/8 A kérdező kommentje:
jó nagy gyökér vagy első:) nem vagy vicces. nem készítettük elő a terepet, nem gondoltam hogy pont ma akarja, csak igy jött össze
2013. dec. 21. 20:42
 4/8 anonim ***** válasza:

Nos mindig legyen nagyon nedves (nem baj ha el is élvezett egyszer), és add át neki az irányítást :)

És vígasztald meg, nem történt semmi baj :)

2013. dec. 21. 20:44
 5/8 anonim ***** válasza:
Elsőre nekünk sem sikerült. Többször kell próbálkozni, el kell lazulni, rá kell hangolódni teljesen a dologra.
2013. dec. 21. 20:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Izgasd fel rendesen!!!!
2013. dec. 21. 21:02
 7/8 anonim ***** válasza:
előtte nem árt ha 2 ujj felmegy..
2013. dec. 21. 21:23
 8/8 anonim ***** válasza:

Petting megvolt? Amúgy nem nagy kunszt, próbálkozzatok újra. Első 2-3-nál nekem sem ment be, aztán, mikor igen, eléggé fájt (pedig nedves voltam, elmentem előtte...). De az első behatolás eleje nekem mindig kellemetlen, hiába tocsogok.

Kicsit határozottabbnak kellene lenned - ami a lánynak nem lesz jó - sőt! -, de másképp szerintem nem fog menni.

2013. dec. 24. 16:49

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!