Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Rákos vagyok. Elmondjam neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rákos vagyok. Elmondjam neki?

Figyelt kérdés

Párommal 2 évesek leszünk nemsokára. Szeretem és ő is engem. De rákos lettem. Vagyis most diagnosztizálták. Sajnos nincs sok hátra már. Elméletileg pár hónap és vége. Viszont nem tudom mit tegyek.

Elmondjam a barátomnak?

Nem akarom,hogy lássa ahogy tönkre megyek és azt sem szeretném,hogy ő menjen ez miatt tönkre. Úgyhogy úgy gondoltam jobb lenne ha szakítanánk. Ő menne az útjára én meg nyugodtabb leszek.

Lehet írtónagy hülyeséget csinálnék.

Mit tegyek?

Előre köszönöm válaszaitok!

További szép időtöltést.

2019. ápr. 16. 20:21
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat. Egyenlőre nem fogom elmondani neki. Majd maximmum mikor már úgysem lesz sok hátra és akkor nincs sok ideje rágni magát rajta. Addig meg úgy fog kezelni,mint eddig. :D

Szép napot!

2019. ápr. 25. 21:25
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Eloszor is: napok ota figyelem, hogy ki milyen tanacsot ad neked es akarhanyszor elolvasom, mindig potyognak a konnyeim ertetek. Az elet nagyon igazsagtalan.

En a helyedben elmondanam neki, mert ha hirtelen rosszul leszel (mondjuk a kezelesek miatt), akkor ne panikoljon, hanem segiteni tudjon neked. Ha tenyleg szeret, veled fog maradni az utolso pillanatig is. Hasznaljatok minden pillanatot, nem szabad elpocsekolni oket.

Ha nem is ide, akkor privatban leirnad, hogy milyen rakrol van szo? Hogy vettetek eszre? Ha nagyon nem szeretnel róla beszelni megertem. Ettol a betegségtől tartok a legjobban, hogy egyszer engem is utoler. Sok erot kivanok neked mindenesetre!!

2019. ápr. 26. 15:04
 13/25 A kérdező kommentje:

Tüdörák. Van,mikor elkap a köhögési inger és hát ilyenkor mindig megkérdezi,hogy minden rendben van-e. Általában az asztmámra fogom (az is van).

Tüdőszűrésen vették észre,meg a drasztikus súlyvesztésemen.

2019. ápr. 26. 17:21
 14/25 anonim ***** válasza:
Figyelj, joga van tudni! Tudom, hogy nehéz, meg nem akarod őt ezzel terhelni, de el kell mondanod. Szeret téged és jövőjét veled tervezi. Ez nem egy pár hónapos kapcsolat, hanem 2 éves. Az élete része vagy, őszintének kell vele lenned. Ez nem csak neked fájdalom, nem csak téged érint, hanem őt is, neki is szenvedés lesz ez az egész. Viszont ha nem mondod el neki idejében, nem tud rá felkészülni, akkor az öngyilkosság sem kizárt részéről. Ezt akarod? Vannak olyan dolgok, amiket nem szabad titokban tartani!
2019. ápr. 26. 17:59
 15/25 anonim ***** válasza:

Megkerdezhetem mennyi idos vagy? Mekkora sulyt veszitettel? Nyar ota rolam is lement 8kg full random es csak 1,5 jott vissza azota

Az asztmad miatt kuldtek tudoszuresre?

2019. ápr. 26. 19:27
 16/25 A kérdező kommentje:

16 éves vagyok.

1 hét alatt 3 kg-t fogytam.

Tüdőszűrésre meg azért mentünk,mert sokat köhögök és véreset köpök, ezérr gondoltuk visszajött a gyerekkori asztmám. (Visszajött..)

2019. ápr. 26. 20:27
 17/25 anonim ***** válasza:
70%
Jaj szegeny, nagyon sajnalom!!A remenyt soha ne add fel, sokan meggyogyultak mar ebbol a betegségből!!! A szivem szakad meg erted, igy isneretlenul. Ne hagyd, hogy felulkerekedjen a betegseg, te erosebb vagy, mint az! Ne felj es bizz magadban, a baratodnak meg plane mondd el, ennyi idosen! Ha elmondtad neki, ird meg ide, hogy ki tortent, hogy fogadta
2019. ápr. 26. 20:31
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Istenem, rettentoen sajnalom!

Szerintem mondd el neki, joga van tudni hogy mi tortenik a szerelmevel:)

2019. máj. 5. 15:58
 19/25 anonim ***** válasza:
Szia! Hogy alakult sorsotok? Elmondtad neki?
2019. jún. 17. 14:04
 20/25 A kérdező kommentje:
Igen, elmondtam. Aztán szakítottunk. Ő megértette én meg megtettem. Megbeszéltük,hogy ha túl vagyok rajta,akkor előről kezdjük
2019. jún. 25. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!