Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elmondjam neki?
Figyelt kérdés
Van egy 18 éves lány aki tetszik nekem. Tegnap találkoztunk és másfél órán át beszelgettünk, meg sétálgattunk. Szerintem elég jól sikeredett minden, mert mondta, hogy nagyon jól érezte magát. Aztán amikor haza kisértem este, gondolkoztam a csókon, de valahogy még nem mertem. 1 hónapja beszélgetünk.
Szerintetek milyen formában mondjam el neki az érzéseimet?
Köszi a segitséget előre is!:)
18/F
2018. okt. 14. 01:19
1/2 anonim válasza:
Abszolút semmilyen formában, ez lenne a legnagyobb hiba, amit elkövethetnél.
Fizikailag kell lépni, nem szóban.
Egy nőnek férfi kell, nem nyálgép.
Legközelebb nyomd a falhoz és csókold meg, de úgy, hogy bugyit kelljen cserélnie mikor hazaért.
2/2 anonim válasza:
Teljes mértékben az elsővel értek egyet 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!