Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit szóltok ahhoz, ha egy 15...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szóltok ahhoz, ha egy 15 éves fiú elkezdene egy 12 éves lánnyal beszélgetni, majd esetleg randizni?

Figyelt kérdés
(Egyébként nem rólam van szó, hanem egy barátomról.) Még nagyon az elején járnak.
2019. ápr. 9. 22:19
 1/6 anonim ***** válasza:
25%
Semmit. Teljesen jó. Egy korosztály. Nincs vele gond.
2019. ápr. 9. 22:22
 2/6 anonim ***** válasza:
49%
Még gyerekek mind a ketten. Ha a fiú nem erőltet semmit a lányra, de miért tenné, hisz szereti, akkor szerintem belefér.
2019. ápr. 9. 22:22
 3/6 anonim ***** válasza:
78%
Hát egy 12 évesnek még semmi köze a randizáshoz és aki ezt nem látja be annak nagyon komoly problémái vannak az értékrendekkel.
2019. ápr. 9. 22:28
 4/6 anonim válasza:
0%
Mindkettőt agyonverném.
2019. ápr. 9. 23:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Velem is volt hasonlo igaz nem lett belole nagyon sok de az nem a kor miatt volt. Nagyon jol elvoltunk semmit nem eroltetett ram és meg probaltam “nyitottabb” lenni. De igazbol semmi orultseget nem csinaltunk meg a srac nagyon kedves aranyos volt kaptam tole rozsat is meg minden. De mi ezt 2 evig csinaltunk 1 ev utan fordult ilyenre a helyzet.
2019. ápr. 10. 22:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok. De ő akkor volt 15.Azaz koztunk 2 ev volt mert en akkor 13 voltam mikor kozelebb kerultunk egymashoz.
2019. ápr. 14. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!