Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek?

Figyelt kérdés

10 hónapja vagyunk/voltunk együtt párommal.

Elég viharos az egész kapcsolat. Tegnapi napon elég csúnyán osszvesztunk azert mert en egy baratnomhoz at akarok menni iszogatni. A kapcsolatunk alatt még csak ketszer voltam buliba és mind2szor vele. Ő tobbszor is volt nelkulem, mondjuk ossze is vesztünk párszor ezen. Egyszer egy baratnommel osszefutott meg hivogatták be a buliba és engem nagyon felaszott h engem meg el se hívott.

Szoval most kb ugyanez a helyzet csak velem. Alapbol piszkalt h minek megyek meg majd h atjon megnezni (a csaj akinel leszunk utalja mert sokszor beszolt neki baratom). Na szoval a lenyeg tegnap picit osszekaptunk nalunk és en elfordultam h alszok egy picit mert faradt voltam. Aztan 9kor ment haza de addig egymashoz de szoltunk. Amig pihentem a kezebe kerult valahogy a telefojom és megtalalta h kihivtuk egy haverját, es hogy en irtam is a sracnak h ne mondja még el baratomnak nem akarok balhet. Tudom nem volt szép tolem se. Ő bocsanatot kert ami miatt beleolvasott es nelmeletileg nem direkt volt csak meglátta.

Ma hivogt h menjek at viszont mondtam neki h nemjo nekem mert rosszul erzem magam es nem akarok ott rosszul lenni, felajanlottam h jojjon át ő. De nem akar mert hogy en kovetkezek. Most letiltott tuti arra vár hogy keressem hisz ismerem már. Mit tegyek szerintetek? Gondolkoztam hogy rairok hugara es atmegyek. ,,Meglepi" xd

Szerintetek mi legyen?

2019. ápr. 6. 12:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts! Nem vagytok képesek kommunikálni, veszekszel, de fordított esetben neked áll fejjebb. Ráadásul hazudtál neki, szerinte meg egymás látogatása azon múlik, hogy ki a következő. Egyikőtök se jobb. Nemtudom mit vársz, de ez így nem fog működni.
2019. ápr. 6. 13:41
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Hullámvölgyek mindig lesznek a kapcsolatban ha azokat képtelenek vagytok orvosolni akkor az a kapcsolat halálra van ítélve.

Ilyet meg hogy az egyik csinálhat valamit a másik nem kicsit gyerekes.

2019. ápr. 6. 16:30
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem vagytok egymáshoz valók!

Egy partnerkapcsolat nem úgy néz ki, mint amit leírtál.

F.

2019. ápr. 6. 18:28
 4/4 A kérdező kommentje:

Teljes mértékben igazatok van.. viszont én nem hazudtam neki. Szimplan meg nem mondtam el hogy kivel megyunk mert még nem volt biztos.

És most rajta vagyok az ugyin hogy szakitsunk csak nekem ugye ez még annyira nem egyszeru

Koszonom a valaszokat

2019. ápr. 7. 16:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!