Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
180-181 cm magasság alacsony a lányoknak?
Nem értem, hogy miért számít ennyire másoknak a magasság. Egyáltalán nem vagy alacsony 180 cm-rel. Az én barátom sokkal kisebb, mint én, mégsem azt nézem, hogy mekkora. Nem ez számít egy kapcsolatban.
Aki meg így válogat, az sosem volt igazán szerelmes. Hagyd azt a csajt, biztos találsz olyat, aki nem azt fogja nézni, hogy milyen magas vagy és önmagadért fog szeretni.
Magasság?
Mit számít, ha a 189 centijével valaki biztonsági őr, vagy 194 centisen takarít?
PÉNZ legyen, és jó vagy a csajoknál!
Lerágott csont...
Átlagos magasságú vagy, nincs vele komoly gond.
A nők ösztönösen a magasabb férfit keresik. Szeretnek "felnézni" a férfira fizikailag is.
Én úgy gondolom 10-15cm különbség az ideális "minimum". De ezt nyilván bármi befolyásolhatja és nem is szabad csak ez alapján ítélni meg valakit.
Nekem tul magas vagy! 😄
Én 157 vagyok.
Ne aggódd túl ezt a dolgod, ha valakinek a te magasságoddal baja van, az inkább nézzen magába.
(Jó, azt aláírom, hogy akad néhány egynyolcvanas-egykilencvenes égimeszelő leányzó, aki jogosan mondhatná, hogy alacsony vagy hozzá, de szerintem eleve nem rájuk pályázol.)
Dehogy vagy alacsony. Én 168 vagyok a barátom 172 és tökéletesen megvagyunk így is hogy csak pár cm van közöttünk. 180 az nagyon magas. Azert a lányért meg nem kár ha neki ez így számít. Ha valakit megszeret és 184cm akkor mégsem jönnek össze? Ennyire nem lehet felületes valaki.
Én is álmodoztam olyanról, hogy majd jól lábujjhegyre állok meg ilyesmi de hát nincs rá szükségem és tökéletesen megvagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!