Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek mi a jó megoldás?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi a jó megoldás?

Figyelt kérdés
11 hónapja vagyok eggyüt a nállam egy evvel öregebb fiúval. Nagyon féltékeny,ugy érzem h miatta nagyon bezárkoztam (nem barátkozok) állandóan kikérdez és mindig azt akarja h vele legyek... Szeretem és nehezen szakitanék vele...meg amugy félek ha szakitanank valami hulyeséget csinálna. Ő az első fiúm. 18èves lány vagyok. Amugy meg gondok voltak a családjában ha értitek mire célzok pont e miatt nem szeretném elhagyni meg félek h valami rosszat tenne
2019. márc. 25. 18:34
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát most így nem lehet élni. A te boldogságod a fontos és nem azért vagytok együtt, hogy őt boldoggá tedd, hanem hogy te boldog legyél. Üljetek le és beszéljetek, mondd el neki, hogy ez a probléma. Lehetséges, hogy megértő lesz. Ha nem az, akkor tudasd vele, hogy te nem azért vagy, hogy őt szolgáld, hanem azért mert állítólag szeretitek egymást, tehát, hogy érezze, hogy elveszíthet téged, hogyha folytatja ezt az egészet. Mondd meg neki, hogy szereted őt tiszta szívedből, stb. és nem kell féltékenykednie, mert Ő neked az egyetlen és más fiú nem számít neked.

18/F

2019. márc. 25. 20:51
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha ilyen fiatalon féltékeny, akkor az életben sem lesz jobb. Ne akarj irgalmas szamaritánus lenni és tűrni mellette a féltékenykedését, mert sokáig úgy sem bírod ki mellette. Ő lényegesen megjavulni sosem fog. Évtizedes tapasztalataim vannak hasonló sorsokról, nem vagyok tini. Keress más fiút!

F.

2019. márc. 26. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!