Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Találkozgat az exével? 17\F

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkozgat az exével? 17\F

Figyelt kérdés
A barátnőm együtt volt a barátjával 1,5évig, az utolsó 3hónapban már megunta a barátját, mivel hogy neki nem ilyen kell, mert a barátja idősebb volt, kicsit fars is volt, neki bulizni-a kell. Elkezdte megcsalni a barátját velem, aztán később átment ez szerelmebe..Szakitott a barátjával és rá 1hétre összejött velem..Mar együtt vagyunk 2hete. (Tudom ez semmi idő). Ez nagyon gyors váltás.. A multheten meg semmi baja nem volt, jól érezte magát velem, csak egy ismerőse elkezdte neki mondani hogy beszéljen a volt barátjával.. Azóta sírva elmondta nekem hogy hiányzik neki, és hogy nem tudja hogy velem akar-e lenni.. Azóta szoktak írkalni, elvileg tudja hogy így a jobb, de hiányzik neki, és szerintem találkozni is fognak.. Ti mit tennétek? Első szerelmem úgy igazán, de tudom hogy hagyni kéne az ilyet(kicsit konnyuveru is szerintem) de mégsem tudom megtenni, már vagy 3honapja róla szól az életem, eddig jó is volt minden.. Mostanáig
2019. márc. 23. 08:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Figyi ezzel csak magadat teszed tönkre bármenyire fáj hagyd ott jobb lesz.Velem is volt hasonló csak a srác csalt engem jobban jár ha az ilyen embereket messziröl elkerülöd.

16L

2019. márc. 23. 10:46
 12/17 anonim ***** válasza:
Mi a fenét jelent az, hogy "fars"? Nem vagyok nyelvtannáci, de egyszerűen fogalmam sincs, hogy mit értesz alatta.
2019. márc. 23. 16:04
 13/17 A kérdező kommentje:
A barátnőm 17 éves az exe 4 évvel idősebb, majd kicsit komolyabb, élné a felnőtt életét, dolgozik stb..Semmi közös nincs bennük, elmeselte hogy a srác minden programot gagyinak tart, a barátnőm szereti a koncerteket stb, és ezt a volt párjával nemtudta volna megtenni
2019. márc. 23. 16:09
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem bízol benne és k.urvának soroltad be. Miről beszélünk? Hagyd el, az önbecsülésednek is jobb, ha nem vársz addig amig megcsal, majd szakít veled.
2019. márc. 23. 20:48
 15/17 anonim ***** válasza:
Őszinte leszek. Látod ezért mondják a felnőttek, hogy dedós gondolkodással ne kezdjenek párkapcsolatba, mert ki lehet készülni. A kiscsaj inkább ribi, játsza a nőt, pedig a Barbie baba nem fésüli meg önmagát és a kakaó is kihül a Hello Kitty-s bögrében, amit anyuci főzött neki. A helyedben érettebben gondolkodnék, sose legyél második, sose kezdi ribikkel, és végül keress valami normális lányt. Arra készülj fel, hogy a ribit nem igazán fogja érdekelni, ha dobod, sőt fel sem fogja az okát, mert nincs érzelmi intelligenciája, de, valljuk be neked sincs túl sok, ha belementél ebbe a szituba, és képes lennél ezek után is vele maradni.
2019. márc. 24. 05:06
 16/17 A kérdező kommentje:
Nem tehetek róla, hogy szerelembe estem.. Olyan érzésem lenne, mintha ő lenne az igazi, pedig csak 17eves vagyok, szerintem 5 év múlva már nem is fogok rá emlékezni.. Amúgy mostmar kb semmibe veszem, hiszek benne még kicsit hogy képes változni, nem fogok vele szakítani, de nem fogom érte harcolni, ha látni fogom rajta hogy kűzd a kapcsolatert, akkor talán már komolyabban fogom tudni venni..Amugy naív vagyok még, kell 2-3 pofára esés hogy még tanuljam, hogy ribikkel nem szabad kikezdeni. Nem értem amúgy őket. Nekik nincs lelkük? Nem érdekli őket hogy mit tesznek a másikkal? Szerintem még csak lelkiismeret furdalásuk sincs.
2019. márc. 24. 15:35
 17/17 A kérdező kommentje:
Bocsi telorol írtam
2019. márc. 24. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!