Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van joga egy párkapcsolatban a feleknek erre?
Gondolok itt arra, hogy SMS-ben vagy facebookon ellenkezu neműnek erotikus üzeneteket küldeni, kibeszelni az adott kapcsolatukban a másik felet?
Szakító ok lehet ez?
19L
Hát, férfi létemre max férfi barátaimmal beszélem ki xd
De azt is csak azért mert vicces vagy bármi érdekes :)
Nem azért hogy szidjam a háta megett,
És nem erotikus jellegű dolgokat beszélek ki, az magánélet szerintem.
Volt hogy én is írtam más lányokkal, de nem azért hogy kibeszèljem a párom, főleg nem erotikus jellegű dolgokat :)
Elsősorban beszéld meg vele, aztán ha nem juttok dűlőre, inkább szakits vele ...
Nem volt kép csak témaba jöttek intimebb dolgok
Köszönöm a válaszokat
Szia! Ez érdekes,de szakító ok, a hálószoba dolgai a 4 fal között történnek és azoknak ott is kell maradnia..ha nem, nincs miről tovább beszélni. Két pofon mellett dobnám ki ha a helyedben lennék, meg ha lány lennék.. :D Undorítónak tartom,sajnos hogy ide jutott már a világ hogy az ember abban sem bízhat akit szeret,meg aki elvileg szereti őt..
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!