Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A barátnőm egy srác barátjánál...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm egy srác barátjánál tölti a napot és nála is alszik, normális ez?

Figyelt kérdés
sziasztok, szerintetek ha a barátnőm aki azt állítja szeret, egy fiú barátjánál tölti a délutánt, főznek, és ott is marad nála aludni, akkor van okom féltékenynek lenni? vagy szóvá kellene ezt tennem? Elméletileg csak barátok és nem akarnak egymástól semmit. Elég messze lakok a lánytól, így velem nem mindig lehet, de ez akkor is normális dolog? plusz azt mondta 6 után hogy este már nem fog írni majd csak másnap.

2019. márc. 19. 08:25
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
33%

Akit lehet azt úgyis viszik, és annak az embernek a párja annyit is ér, kedves utolsó!

Ha páromat elveszik tőlem, mert nem szeret eléggé, az az én bűnöm, nem az övé. ÉN nem tudtam kellő mélységű szerelmet ébreszteni, és ÉN nem tudtam életben tartani azt benne. Nem mindjárt a másikra kellene mutogatni, ha valami nem sikerül!

2019. márc. 27. 08:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!