Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A barátnőm egy srác barátjánál...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm egy srác barátjánál tölti a napot és nála is alszik, normális ez?

Figyelt kérdés
sziasztok, szerintetek ha a barátnőm aki azt állítja szeret, egy fiú barátjánál tölti a délutánt, főznek, és ott is marad nála aludni, akkor van okom féltékenynek lenni? vagy szóvá kellene ezt tennem? Elméletileg csak barátok és nem akarnak egymástól semmit. Elég messze lakok a lánytól, így velem nem mindig lehet, de ez akkor is normális dolog? plusz azt mondta 6 után hogy este már nem fog írni majd csak másnap.

2019. márc. 19. 08:25
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
köszönöm neked is igazad van, és pont így tettem, jó pofát vágtam hozzá és azt mondtam érezze jól magát, még ha teljesen mást is gondoltam. ment a zöld.
2019. márc. 19. 10:02
 12/31 anonim ***** válasza:
36%

8as úgy fogalmazta meg ahogy én akartam!

mesélek én is egy sztorit. 24 éves csaj 2éve együtt a párjával egy éves közös gyerekkel, a pasi otthon maradt a gyerekkel a csaj kijött velünk szórakozni (gyerek után is bombaforma) mind az 5en megdugtuk ahányan kint voltunk. és ez csak annyi volt hogy kis város és a csaj csak feljött hozzánk. nem is volt szinte távolság. ez volt kb fél éve, a pasi mit sem sejt még mindig a dologból.

2019. márc. 19. 10:19
 13/31 anonim ***** válasza:
30%

Én azért előtte szakítanék. Azért az nekem is szégyen lenne, ha egy ilyenbe bele mennék és megcsalna. Kb olyan szitu ez, mintha én raktam volna a pasi farkát a csajomba. Én ilyenbe biztos nem lennék benne. Ha egy bólogató papucsot szeretne aki jó pofát vág az ilyenhez akkor sok sikert a kereséshez... Engem meg felejthet. Én nem is féltékeny, hanem birokló típus vagyok mondjuk. De attól még igaz amit írok. Az én barátnőm... Ha nekem nem tetszik ez, akkor szóvá teszem és azt is, hogy innentől 5 méter távolság kettőjük között. Ha nem tetszik akkor mehet hozzá dugatni magát, de ne rám hozzon szégyent egy ilyennel. Mert mindenki szemében egy világi csicska lennék, hogy hagyom hogy az én barátnőm más pasinál aludjon és a körülmények is eléggé gyanúsak.

Vagy mint mondtam egy korábbi válaszba, lemennék akkor én is az egyik csajhoz, vagy hoznék ide valakit, lehetőséghez mérten egy olyat aki minden tekintetben jobb nálla, hogy azért érezze ő is a törődést.

Régebben volt egy hasonló esetem. Egyik exem megcsalt. A csaj legjobb barátnőjét, akit gyerek kora óta ismer, de sokkal jobb nő nála lehívtam magunkhoz hétvégére. Kicsit ciki is volt. Mert mind a 3an egy buszon voltunk, ő ment a kanjához, a csaj meg jött hozzám. Utána találkoztam vele egyszer valamikor és sírva kért bocsánatot. De azt is ilyen nagyon szánalmas módon, hogy "Akkor esett csak le, hogy találhatsz jobbat" :D

Normál keretek között neki lenne szégyen, hogy megcsalt, de ilyen viszonylatba, hogy az engedélyeddel történt így már eléggé gyanús.

Most nincs sok időm, de ha eszembe lesz privátban írok majd egy pont ide illő történetet. Csak azt itt nem vállalnám fel.

2019. márc. 19. 10:21
 14/31 A kérdező kommentje:

köszi mindkettőtöknek, rávilágítotok mindannyian a lényegre,

és rendben majd várom a privátot, nagyon tetszett ahogy ezt leírtad, neked is oly mértékbe igazad van! köszönöm a tanácsokat és a segítséget :D én nem leszek senki papucsa. :P

2019. márc. 19. 10:30
 15/31 anonim ***** válasza:
77%
Ez a helyzet elképzelhetetlen lenne nálunk,egyikünknek sincs ilyen közeli lány vagy fiú barátja beszélő szinten se nemhogy ilyen.Ez nem férne bele. Na meg ha veled van és szeret akkor nem bír ki nélküled 2 órát se ez személyes tapasztalat,legfeljebb akkor tűnünk el fél napra ha épp nincs mobilnet 1-2 napig. Na meg a másik hogy ha én barátnőmmel vagyok vagyis nem egy állitólag csak baráttal akkor is visszaírok bárkinek pár órán belül mert ha elfoglalt is vagyok azért néha néha megnézem nem írt e valaki.
2019. márc. 19. 14:44
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer jelentsd ki te is, hogy az egyik lány barátodnál alszol
2019. márc. 19. 16:42
 17/31 anonim ***** válasza:
80%
#16 ez világi ötlet, minden szarkazmus nélkül! Kíváncsi lennék, mit szólna hozzá a hölgy :D
2019. márc. 19. 18:01
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

“Elég messze lakok a lánytól, így velem nem mindig lehet, ”

Ez mit jelent? Mennyit vagytok élőben együtt?

2019. márc. 19. 20:24
 19/31 A kérdező kommentje:
2 hetente egyszer...keveslem de ennyit tud adni. pedig mindig mennék.
2019. márc. 19. 21:48
 20/31 anonim ***** válasza:
76%
Szóval nem a távolsággal van a baj, csak nem akar annyit veled lenni, pedig te mennél hozzá mindig. Hiába van ezer dolgom, akire akarok, szakítok időt. Ezzel mindenki így van.
2019. márc. 20. 09:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!