Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem ír, mit tegyek? (többi lent! )
Figyelt kérdés
A barátommal utoljára pénteken beszéltünk, és azóta nem ír, én írtam utoljára. Én nagyon sokszor írok rá, de már hiányzik. Ráírjak, vagy ne? Ha mégis én írok, mit írjak?
Kicsit feszült a hangulat mostanában köztünk...
2019. márc. 11. 14:40
1/7 anonim válasza:
Mivel egyszer se írt rád, így nyilván nem is fog, enged el!
2/7 anonim válasza:
Mióta vagytok együtt és hány evesek vagytok? Mikor fogtok legközelebb élőben találkozni ?
3/7 anonim válasza:
Ne irogassatok, személyes beszélgetés! Ez a jó kapcsolat titka.
4/7 A kérdező kommentje:
3 hónapja vagyunk együtt, 17 ő, 16 én.
Nem tudom, ezt is meg lehetne beszélni...
2019. márc. 11. 15:08
5/7 anonim válasza:
Szerintem kérdezd meg tőle, hogy baj van-e vagy haragszik e rad
6/7 anonim válasza:
Én barátnőmmel minden nap irogatunk!Mert hiányzunk egymásnak!Ha a csávó nem ír rád, akkor vagy csak meg akar húzni, vagy nem gondolja komolyan és más lánnyal is randizik!
7/7 anonim válasza:
Szia!
Véleményem szerint ne aggódj, biztos dolga van, vagy egyéb olyan oka, amit jobb személyesen megbeszélni. Ha akar valamit, majd rádír,ne te írogass neki folyton, azzal semmit sem érsz el. Inkább, hívd föl, hogy aggódsz, mi van vele, és ha ott sem mondd semmit, akkor mondd hogy beszélni akarsz vele személyesen. De ne gondold túl a dolgokat...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!