Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek hány évesen volt meg az első barátotok/barátnőtök?
Komolya kapcsolatom nem volt még, 16 évesen smároltam először egy buliba. Nem tudom biztos nagyon jó lehet amikor ezek az első dolgok azzal történnek meg akit nagyon szeretsz, de nekem így sem volt vele bajom. Legalább mire tényleg szerelmes leszek nem esetlenül fogok ott állni a dolgok előtt hogy mit csináljak..
De amúgy szerintem nem vagy elkésve vele, ne görcsölj rá, ha valaminek történnie kell meg fog történni. Sok esetben még most sem érzem úgy hogy feltétlenül készen állnék egy komolyabb kapcsolatra..
18/L
Hogy érted hogy "ilyen kaliberű fiúnak mint én" ? Annyira jól nézel ki vagy ezt mire érted? Amúgy szerintem nem érdemes ilyeneket mondani, hogy ha 18 éves koromig nem lesz senki akkor már nekem sem kell, mert hidd el ezt ne tudod beszabályozni, ki tudja lehet épp a 18. szülinapi bulidon/ünneplésedkor ismerkedsz meg valakivel.
A lényeg hogy ne stresszelj rá, ha valaminek történnie kell meg is fog történni.
"Ha a 18.ik szülinapomig se lesz, lehet utána soha nem is fogok elfogadni senkit!"
Na, most aztán jól megijesztetted a csajokat. Hanyatt-homlok rohannak üzenetet írni, mielőtt betöltöd a bűvös 18-at. Így gondoltad?
Kapj a fejedhez, pajti. A csajok nem alanyi jogon járnak senkinek. Ha csajt akarsz, akkor dolgozz meg érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!