Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek hány évesen volt meg az első barátotok/barátnőtök?
12 évesen volt az első csókom, én azt gondolnám elsőnek, mert számít, nem csak szájra puszi volt, viszont kapcsolatnak nem nevezném. Utána csak kisebb kavarások,randik voltak.
Az első igazi kapcsolatom 17 évesen volt, és azzal a sráccal veszítettem el a szüzességem is. Sose érdekelt egyébként annyira, hogy mások mit reagálnak arra,hogy szűz vagyok, de igazából nem reklámoztam, csak ha megkérdezték, válaszoltam.
Szerintem nem vagy elkésve kicsit sem, nem hiszem, hogy aggódnod kéne. Gondolom te se éred be akárkivel, hanem komolyan akarod venni, és szerintem ez elég jó tulajdonság.
Nekem a legjobb fiú barátom pl elég menő, partiarc, de 18évesen vesztette el a szüzességét, csak másnak mondta azt, hogy már előbb.
Igazából ez az az időszak, amikor csak elkezdődik a csajozás, előtte még úgymond kisgyerek voltál, szóval szerintem ez teljesen átlagos így korban.
21L Pécs
Szia!
Egyike vagyok azoknak a 18-19 éves lányoknak akik abszolút nem nevezhetőek r@bancnak...
Ugyanis még sosem volt kapcsolatom, egy csók se és még is emberileg nem vagyok szánalmas...Akkor legyen mikor azt érzed hogy készen állsz rá! Ne legyél te a többség! És ne görcsölj az ilyeneken! :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!