Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Megint eddig tartott, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megint eddig tartott, hogy szeretett engem?

Figyelt kérdés

Van az exem kb. 2 éve együtt voltam vele 1 hónapot és úgy lett vége, hogy egyszerűen szerintem megunt, vagy nem tudom.

Aztán beleszerettem szakitás után 3 hónappal és egy jó ideig csak pici lépeseket tettünk egymás felé. Aztán nyáron rá irtam, hogy talizunk és kioffolt. Aztán utána meg elnézést kért és mondta h talizunk de akkor én offoltam ki, mert azt hittem h az akkori kapcsolatom igazi amibe csak menekültem,

Utána novemberbe taliztunk és a tali jól alakult utána meg nem beszéltünk. Utána megszünt az az érzés amit eddig éreztem iránta.

Január közepén ráirtam, h béke meg stb. és h jó viszonyba legyünk.

Aztán elkezdődött megint, de most ő volt az aki kezdeményezte, talizni hivott irt, keresett stb.. végre ugy éreztem h kajak törödik velem meg minden...

Aztán ez ment egy 3 héten keresztül.

És utána mondta h én leszarom meg nem fut utánam többet, meg hogy elfáradt, utána tali végén meg volt a csók..

Azóta volt taliztam vele valentin napon tetszett neki a rózsa, néha szoktunk dumálni ha én ráirok, de szarik rám, lemerem fogadni h amúgy bulizik meg másokkal lóg. Elvileg ezen a héten talizunk végre...

Nem lesz olyan mint a csók elött, hogy ő is lépett felém? Nem lesz olyan h azt érzem h viszonzatlan ez az egész dolog.

Mi történt? Miért változott meg?

#szerelem #ex #probléma #Melegített káposzta
2019. márc. 2. 22:47
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudok sajnos válaszolni a kérdéseidre, viszont 1 jó tippet adok neked és az exednek is:

Hagyjátok egymást. Folyton játszadoztok egymással és ez nem jó. Szüntess meg vele minden kapcsolatot és kész. Lépj túl rajta. Mert ebből úgyse lesz semmi. Millió férfi/nő (nem írtad le milyen nemű vagy) van a világon akik párkapcsolatra vágynak.

2019. márc. 2. 23:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Igaza van a elsőnek.
2019. márc. 2. 23:22
 3/3 anonim ***** válasza:

Hagyd a fenébe, hiszen csak játszik veled, mint macska az egérrel, te pedig bolondulsz utána!

Igaz a mondás: "A szerelem, vak".

F.

2019. márc. 3. 04:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!