Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora volt a távolság közted és a legtávolabb elő partnered között? Meddig tartott a kapcsolat?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 3. 22:35
1/21 anonim válasza:
Csirka 480 km és egy országhatár. Hát sajnos rövid életű volt a dolog.
2/21 anonim válasza:
Nekem eddig egy barátom volt. Közöttünk kb. 220 km volt, de nem a távolság miatt mentünk szét. Pár hónapig tartott.
3/21 A kérdező kommentje:
2500 km nagyon reménytelennek tűnik? :D
2018. ápr. 3. 22:42
5/21 anonim válasza:
Hát nemtom, Budapest-Seoul távolság, és kb négy hónap
6/21 anonim válasza:
100 km ,4 hónap.Èn a távolság miatt szakitottam de kèsőbb kiderült,hogy csajokkal találkozgat a tudtom nèlkül
7/21 anonim válasza:
1300 km. Majdnem fél évig tartott és csak az én hibám miatt lett vége, amúgy valószínűleg most is tartana. :D
8/21 anonim válasza:
250km, kozel 1,5 ev. Nem a tavolsag miatt lett vege, de nem is gond.
9/21 anonim válasza:
Kb. 220 km. (Budapest - Komló -Pécs mellett)
9 hónap hébe hóba megszakításokkal.
Kb. 2 Hetente tudtunk talakozni egy egy hétvégére, ritkan tobb napra is.
Nem volt így a legjobb...
10/21 anonim válasza:
Két kontinens és egy Atlanti óceán, kb 10 000 km.
Már több, mint két éve vagyunk együtt.
Egyelőre annyit tudunk együtt lenni, amennyit a pénztárcánk és a túrista vízum engedi, olyan 3-4 hobapot évente. Kemény tud lenni néha, de nagyon szeretjük egymást. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!