Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert lehet ez? Baratom miert reagál így a dolgokra?
Tehát az a helyzet hogy lassan 2eve vagyunk egyutt..és ha valamivel megbant akkor meg o van megsertodve hogy nekem miert esik rosszul ha pl ledagadtoz,mert amugy egyalatan nem vagyok kövér..hanem o elvárja hogy topmodell alakom legyen,de neki sincs olyan teste..és elvileg o ilyenkor viccel meg de akkor miert nem tud másból viccet csinalni ha tudja hogy rosszul esik?Elvezi ha sirok miatta szerintem...Ha sirok miatta akkor nekem esik hogy mit hisztizek
És egyszeruen nem lehet vele megbeszelni hogyha bant valami...Szóval az ilyen válaszoktol kimeljetek kerlek hogy beszéljetek meg ketten...mert lehetetlen vele beszelni...
Egy kapcsolatban mindent megkell tudni beszélni , ha ez nem megy de te próbálkozol akkor a fiú a hibás .
A fiú (azalapján amit leírtál) nem kicsit bunkó .
Én is ismertem ilyen lányt (osztálytárs) ,amikor a lányt megbántotta a fiú ( valahova nem hívta el ,mondvan hogy ez egy fiús nap , nememlékszem pontosan :D) és még a fiú sértődött meg hogy mit hisztizik a lány .
(Az lenne szép ha pont te vagy az osztálytársam :D :D kitudja :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!