Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Az gáz hogy 17 éves, lány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nikii2019 kérdése:

Az gáz hogy 17 éves, lány vagyok és még nem volt barátom?

Figyelt kérdés

Még soha nem volt barátom bár szeretnék. természetesen fiúk tetszettek.

Még sosem csókolóztam.

Nem szoktam annyira fiukkal beszélni.

#17/L #Sosem volt még barátom
2019. febr. 22. 16:27
 1/8 anonim ***** válasza:
88%

Én most leszek 18 egy héten kelül és én is ugyan így vagyok.

Nincs semmi baj veled nyugi :)

17/f

2019. febr. 22. 16:33
 2/8 anonim ***** válasza:
86%

Semmi baj vele, elsietned sem kell a témát.

Lenni lesz, ne aggódj.

2019. febr. 22. 16:35
 3/8 anonim ***** válasza:
88%
Nem.
2019. febr. 22. 16:36
 4/8 anonim ***** válasza:
86%
Nem gáz, nekem 22 évesen lett először.
2019. febr. 22. 16:47
 5/8 anonim ***** válasza:
87%
Akkor lett kapcsolatom, amikor a legkevésbé sem számítottam rá. Szerintem ne kattogj ezen. Majd jön, ha jönnie kell. Nem vagy lemaradva.
2019. febr. 22. 16:50
 6/8 anonim ***** válasza:
86%
Nekem sincs, és nem is volt soha. Azt mondják nem baj, de engem zavar. Családom is folyton kérdezgeti hogy még mindig nincs-e és ez nagyon elszomorít... én most 16 éves vagyok. Drukkolok hogy találj valakit! Ja és egyáltalán nem gáz, engem sem azért zavar mert gáz lenne... csak szeretnék már.
2019. febr. 22. 17:20
 7/8 anonim ***** válasza:
51%

Ne azért ugorj bele egy párkapcsolatba, mert azt gondolod, hogy gáz ha neked még sosem volt. Egy veled egy idős, vagy akár idősebb de éretlen srácnak nem fog erkölcsi dilemmát okozni az, hogy kihasználja a lehetőséget, viszont a te életeden elég nagy foltot hagyhat, ha az első kapcsolatod nem a szerelemről, hanem a kényszerről szólt.

Szerintem imponáló, hogy 17 évesen még nem volt senkid. Én például büszke lennék, ha egy olyan lánynak nyerhetném el a szerelmét, akinek még előttem sosem volt senkije.

2019. febr. 22. 17:31
 8/8 anonim válasza:
0%
Minden lány kèreti magát.:S
2019. febr. 22. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!