Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez valami fura birtoklási vágy, vagy miért csinálja ezt a barátom?
Tedd ki a szűrét szerintem is. Egy énközpontú fa.szkalapba botlottál. Neki mindent szabad neked meg a második neved a k.uss? Ez nem lesz hosszútávon jó kapcsolat és bele fogsz őrülni az állandó veszekedésbe. Nem vagy egy tűzcsap amit körbe vizel és onnantól kezdve csak az övé vagy. Csináld amit akarsz,beszélj akivel akarsz és ha nem tolerálja,dobd. Egyenlőség és bizalom amin egy jó kapcsolat nyugszik,nem ez a gyerekes diktatúra amit ő játszik.
Bocsi az indulatos megnyilvánulás miatt,csak barátnőmmel is ezt csinálja a pasija és én már nem tudok mit mondani neki,olyan vak a szeremtől...
Ez tényleg birtoklási vágy, de a legrosszabb fajtából! Ha nem figyelsz, a ruházatodba, hajviseletedbe is beleszól, később a pénzköltési szokásaidba (te megkeresed, ő mondja meg, mire költheted), stb.
Szép dolog a szerelem, de csak akkor, ha egyenlőségen alapul, így terrorizálás lesz belőle.
Hagyd ott a barátodat mielőbb!
Ennek az lesz a vège,ha hozzá mèsz...megmondja,majd semmi közöd hozzá,hogy kivel fekszik össze.
Szerintem felejtsd el.
Nagyon sajnálom,de iszonyat balgatag a srác.
“Mondtam neki, hogy akkor ha én nem szólhatok más fiúkhoz, ő se szóljon akkor más lányokhoz”
óvoda :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!