Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogy kérdezzem meg a barátomat...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kérdezzem meg a barátomat, hogy mennyire bizonytalan? (amit leírtam lent) és hogy ez hátráltatja e a szeretet 10/10-es viszonzásában?

Figyelt kérdés
Barátommal 4 hónapja vagyunk együtt. És 1 évet még itt marad a suliba utána megy fel Pestre Egyetemre. És kérdéses hogy mi lesz velünk. Én azt látom rajta néha, hogy nem adja át az igazi énjét meg a szeretetét, mert bizonytalan. Elküldtem neki egy képet, hogy szeretlek ma holnap és örökké. És semmi reakció. Ma beszélni akarok vele. De nem tudom hogy kérdezzem meg tőle hogy ne legyen félreérthető és hogy kiszedjek belőle mindent.
2019. febr. 20. 07:18
 1/4 A kérdező kommentje:

16L 18F

És ha tényleg bizonytalan? Azért én is az vagyok, de úgy vagyok vele, hogy most nem akarok ezzel foglalkozni, hogy mi lesz. Csak szeretni akarom. Csak nem tudom átadni, mert nem olyan mint volt. Mikor még nem jött fel nálunk ez a '' mi lesz,ha...'' dolog.

2019. febr. 20. 07:22
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem bántani akarlak, ne értsd félre. De ez a gyerek már most sem biztos a kapcsolatotokban. Én laktam egyetemi koleszban, láttam, mi megy ott (és ez már régebben volt, azóta a maradék erkölcsök is eltűntek), mindenki kavar mindenkivel, akinek otthon maradt a barátnője, azt kivétel nélkül megcsalták, vagy csak simán szakítás lett belőle 1-2 hónap után. Ennek így nincs sok értelme, sajnos.
2019. febr. 20. 08:53
 3/4 anonim ***** válasza:

Inkább kötődj olyanhoz, akivel még sokáig és gyakran együtt lehetsz.

Ez a fiú határozatlan. Vagy inkább nagyon is határozott? Hiszen az általad küldött képre és szerelmi vallomásra sehogy sem válaszolt!

Ebből értened kellene...

F.

2019. febr. 20. 09:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Szimplan kerdezd meg hogy mik a terveid beszeljunk rola.. es jobb tudni hogy lehet vege lesz szeptembertol addig is szeressetek egymast felejtsetek el mindent addig es kesz.
2019. febr. 20. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!