Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá a barátnőm, hogy ő szakítson velem?
Nem akarok én szakítani, mert az neki iszonyatosan fájna, én meg nem érzem magam jól ebben a kapcsolatban.
Mit tudnék csinálni hogy kiszeressen belőlem és ő szakítson?
(Kínos helyzet.)
boldog nem lesz, de legalább szerelmes se.
tényleg nagyon tanácstalan vagyok.
Ha szakítasz vele, az egy egyszeri élmény. Sokáig fáj az tény, de ha elmagyarázod neki az okokat, akkor fel tudja dolgozni.
Ha kiprovokálod, hogy szakítson veled, az több hónapig tartó veszekedéssel járhat. Hónapokig tartó felesleges düh, utálat, indulatok, összezavarodottság. Az egész életére kihathat.
Tedd meg neki azt a szívességet, hogy gyorsan lezárod és nem provokálsz ki szándékosan hosszú ideig tartó szenvedést. Ez borzasztóan gerinctelen lenne
"Se vele se nélküle" ez az a fázis, mikor már nem vagy szerelmes, de nem akarod elengedni, nehogy másé legyen. Ez csak ragaszkodás, és szörnyen rossz társ egy szerelem nélküli kapcsolatban. Engedd el a csajt, nem vagytok egymásnak teremtve, hagyd, hogy járja a saját útját.
Vázold fel neki az érzelmeidet, szépen beszéljetek meg kettőtök dolgát, és békességben váljatok el. Lehet, hogy az ő szerelme miatt nem lesz olyan békés az elválás, de legalább de tiszta vagy, és nem hátsó szándékkal idézted elő az elválást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!