Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy indítsam be a barátom?
Elso ketto jokat irt
Csak aztan ne lepodj meg ha "beindul"
:D
1) Lágyék.
2) Dobd ki a szóját otthonról, egy hétig ne nyúlj hozzá, max rövid ölelés, aztán egyszercsak simulj hozzá hátulról és simogasd/csókold ahol éred.
Én személy szerint az ánusz rózsa ujjal való izgatását néha nyelvvel szoktam alkalmazni. 100 garancia
L/20
Azért az a fenék nyalás durva volt :O. Szerintem ülj az ölébe,mozgolódj,csókolózz vele így sokat,így akár a végsőkig is húzhatod,ha érzed hogy nagyon kemény hagyd abba,bújj hozzá aztán csináljatok mást :P.
Így lehet húzni egy srác agyát ;). Illetve a nyakát harapdáld lágyan,hagyhatsz nyomokat is,hadd higgyék hogy történt valami,közben meg semmi még szarabb lesz ezt mondania ha majd kérdezik,csak aztán vállald a következményeket haha :D.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!